Yoga d'vida

Adapta, acomoda i viu el teu ioga amb nosaltres

Hatha ioga

El Hatha Ioga es el ioga de l’energia corporal, també conegut pel Ioga Físic o del equilibri psico-corporal.

 

«Ha» vol dir lluna i «tha» vol dir sol, així que el Hatha Ioga es l’unió del sol i la lluna, que representen simbòlicament la força vital i la força mental. Es l’equilibri entre aquestes dues forces el objectiu principal del Hatha Ioga.

 

El Hatha Ioga es un sistema de tècniques psico-fisiològiques que inclueixen els següents exercicis;

Asanes (postures), Bhandes (Claus energètiques), Mudras (gestos psíquics), pranayama (exercicis de respiració) i Satkarmes (exercicis de purificació interna).

Ioga Gentil

El ioga gentil o ioga suau, s’enfoca en la relaxació i la restauració del cos i la ment. A diferència d’estils més dinàmics i vigorosos, el ioga suau utilitza postures i moviments suaus i delicats per a alliberar tensions i calmar el sistema nerviós.

El ioga gentil brinda beneficis físics i mentals, incloent-hi la reducció de l’estrès, la millora de la flexibilitat, l’estimulació del sistema immunològic i la promoció d’un major equilibri emocional. També pot ser beneficiós per a persones que s’estan recuperant de lesions o que tenen limitacions físiques.

És una forma de cura i autocura que convida a connectar amb la calma i l’equilibri en un món cada vegada més accelerat.

Ioga Integral

El Ioga Integral es una síntesis de diverses branques del ioga. Es tracte de un sistema integral pel desenvolupament harmoniós de tots els aspectes de la persona.

 

El seu princiapl propulsor va ser Sri Aurobindo que va promoure la practica conjunta de diferents Iogues.A través de la combinació de asanas (postures), pranayama (exercicis de respiració), meditació, pràctiques d’atenció plena i ensenyaments filosòfics, el Ioga Integral cerca promoure la salut i el benestar en tots els nivells.

 

El seu objectiu és facilitar el creixement personal i espiritual, permetent una major consciència, harmonia i unió amb el nostre ser interior i amb el món que ens envolta. És una aproximació holística que abasta totes les dimensions de l’experiència humana.

Abrir chat
Vols informació?
Escanea el código
Hola,
vols que t'expliqui una mica més el que fem?