Una mica de mi

Soc l‘Eli Framis apassionada de la natura i del ioga i abans de presentar-me, m’agradaria donar les gràcies a tots els mestres, amics i persones que m’han iniciat en el món del Ioga, a totes aquestes persones que en algun moment m’han donat l’ inspiració per seguir aprenen i sobretot que m’han ensenyat l’alegria de poder connectar amb la nostra essència mes pura. Gracies a tots per obrir-me les portes del Ioga.

El Ioga entra a formar part de la meva vida l’any 1996, quan després de tenir la necessitat de conèixer més tot el que envolta al Ioga, començo a rebre classes i inicio uns anys d’aprenentatge a través del ioga clàssic de Sivananda.

 

Em vaig titular com a professora de Ioga Integral el 2001, estic associada a l’AEPY, Titulada en Ioga Chikitsa (ioga terapèutic) per Swami Tirthananda (Dr. Francisco Luid). Acreditada en les competències de Ioga per la Generalitat de Catalunya.

 

Vaig tindre el plaer d’assistir al seminari de Nada Ioga a l’Índia impartir per Swami Muktidharma, a Rikia, Ashram Bihar Yoga School i de rebre formació de Swami Digambarananda Saraswati (Danilo Hernández, autor de Claves del Yoga), deixeble de Swami Satyananda.

 

A més, per aprofundir en una pràctica més segura i adaptada a cada persona, en vaig certificar com a Instructora de FisiomYoga, Aquesta disciplina permet la col·laboració de professors de ioga amb professionals sanitaris; perquè els primers puguin adaptar la pràctica a les possibilitats biomecàniques dels seus alumnes, amb la finalitat d’oferir-los una atenció personalitzada i responsable.

 

Vaig profunditzar amb els «Estudis ioguics I» a Colombia, formació de Saytananda yoga reglada per Bihar School of yoga de Munger, India.

 

Al 2021, des d’una constant recerca a les arrels de ioga tradicional, m’he format com a professora de Yoga Mític amb la Cristina Mata, per profunditzar en les històries sagrades de la tradició Índia, les quals m’ha permès despertar una connexió més profunda amb tot el que ens envolta, i reconèixer cada una d’aquestes com a part de nosaltres mateixos.

 

Actualment estic  seguint la formació de Yoga Ocular amb la Mar Bueno i Bhakti Vinyasa Yoga amb la Cristina Mata d’Equilibrium.

La meva practica particular i les sessions estan influenciades per la línea pedagògica de «Satyananda Yoga», Yoga Integral, basat amb el respecte de cada persona, per poder apropar el Ioga a totes les persones que estiguin interessades d’una manera Integral.

Abrir chat
Vols informació?
Escanea el código
Hola,
vols que t'expliqui una mica més el que fem?