Yoga per tota la vida

Una mica de mi

Primer de tot, m'agradaria donar les gràcies a tots els mestres, amics i persones que m'han iniciat en el món del Ioga, a totes aquestes persones que en algun moment m'han donat l' inspiració per seguir aprenen i sobretot que m'han ensenyat l'alegria de poder connectar amb la nostra essència mes pura. Gracies a tots per obrir-me les portes del Ioga.

El meu primer contacte amb el Ioga es remonta a l'any 1996, quan després de tenir la necessitat de conèixer mes tot lo que envolta al Ioga, començo a rebre classes, i es a partir d'aquest moment que el Ioga entra a formar part de la meva vida.

Em vaig titular com a professora de Ioga Integral el 2001, estic associada a l'AEPY (Associació Espanyola de practicants de ioga) i la Federació Catalana de ioga, Titulada en Ioga Chikitsa (ioga terapèutic) per Swami Tirthananda (Dr. Francisco Luid). Acreditada en les competències de Ioga per la Generalitat de Catalunya.

Vaig tindre el plaer d'assistir al seminari de Nada Ioga a l'Índia impartir per Swami Muktidharma, a Rikia, Ashram Bihar Yoga School i de rebre formació de Swami Digambarananda Saraswati (Danilo Hernández, autor de Claves del Yoga), deixeble de Swami Satyananda.

A més, per aprofundir en una pràctica més segura i adaptada a cada persona, en vaig certificar com a Instructora de FisiomYoga, Aquesta disciplina permet la col·laboració de professors de ioga amb professionals sanitaris; perquè els primers puguin adaptar la pràctica a les possibilitats biomecàniques dels seus alumnes, amb la finalitat d'oferir-los una atenció personalitzada i responsable.

Ara mateix estic profunditzant amb "Estudis ioguics" a Colombia, formació de Saytananda yoga reglada per Bihar School of yoga de Munger, India.

Al 2021, des d'una constant recerca a les arrels de ioga tradicional, m'he format com a professora de Ioga Mític amb la Cristina Mata, per profunditzar en les històries sagrades de la tradició Índia, les quals m'ha permès despertar una connexió més profunda amb tot el que ens envolta, i reconèixer cada una d'aquestes com a part de nosaltres mateixos.

Actualment segueixo la línea pedagògica de "Satyananda Yoga", basat amb el respecte de cada persona, per poder apropar el Ioga a totes les persones que estiguin interessades d'una manera Integral

nadi sodhanaeli framisCalcuta Febrer 2010Rikia, Bihar Yoga School